Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap

Nickje74 Dating Antwerpen, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 45

name

Ik zoek een lieve vriendin

Ik zoek een eerlijke, lieve vriendin...


Elisabeth1986 Dating Brussel, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 33

name

Vrouw zoekt vrouw voor vriendschap

Dag dames,
Ik ben een gelukkig getrouwde 30-jarige vrouw en ik ben op zoek naar een leuke en duurzame vriendschap met een andere vrouw waar er ruimte is voor meer. Ik ben bischierig en zou graag samen met een vrouw ontdekken hoe het is om te vrijen met een vrouw. Mijn partner weet dit niet, dit is iets dat ik voor mezelf doe en ik ben dus zeker niet op zoek naar een koppel. De nadruk ligt op een toffe vriendschap, maar waar er ruimte is voor meer indien het langs beide kanten klikt en de aantrekking er is. De leeftijd is niet heel belangrijk, maar bij voorkeur iemand tussen de 35 en de 50 jaar. Uiterlijk minder belangrijk, hygiŽne en klasse wel zeer belangrijk, natuurlijk moet er ook wel een bepaalde aantrekking zijn...Ik hou ervan om een glaasje te gaan drinken, eens naar de sauna te gaan en gezellig te praten. Liefst iemand van enig niveau waarmee ik een gesprek kan voeren. Ik ben ruimdenkend, veel kan, niks moet. Indien dit je aanspreekt, contacteer mij dan via mail en dan kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Ik woon in de regio Brussel, maar verplaatsen is geen probleem.


Dominootje Dating Antwerpen, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 30

name

Jong meisje opzoek naar vriendschap

Hey,

Ik ben een jong meisje uit Antwerpen, werkende en samenwonend met mijn vriend. Hij heeft kindjes dus hierdoor ben ik ook plusmama.
Ik ben oorspronkelijk niet van deze regio en ben geen type die op haar eentje weggaat om mensen te leren kennen.
Ik doe veel met mijn gezin, maar heb ook heimwee naar goede vriendschap.
Ik zoek echt iemand waarmee vriendschap kan worden opgebouwd, samen leuke dingen doen, elkaar alles delen.. Een echte soulmate zeg maar.
Ik ben vaak inrtovert tegen mensen dat ik niet ken, maar vanaf ik iemand goed ken, ben ik echt heel los en open. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen.
Zelf ga ik wel eens graag winkelen, of iets gaan drinken. Ik hou ook van thuis lekker knus series te bekijken.Wanneer de kindjes er zijn doe ik graag uitstapjes.
Mezelf beschrijven is toch moeilijker dan ik dacht :)
Hopelijk tot snel ! groetjes D.


Jivatma7 Dating Knesselare, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 59

name

Vrouw zoekt vrouw voor een hechte vriendschap

Lieve dames,

Ik ben een lesbische vrouw van 54j, donkerblond met blauw-grijze ogen,zou graag een lieve vrouw willen ontmoeten voor een hechte vriendschap, die ook op een spirituele bewuste manier door het leven gaat. Alsook een Hart voor dieren heeft omdat ik enkele huisdieren heb die voor mij hťťl belangrijk zijn.
Ik ben een persoon met het Hart op de tong en vind eerlijkheid en oprechtheid hťťl belangrijk.

Liefs


marouche Dating Drongen, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 58

name

ik zoek een vriendin van mijn leeftijd, om leuke dingen te doen

ik ben 54 jaar, slank, blond, hou van lezen, film, wandelen, uiteten,terrasje;een goede babbel,kaarsen,gezelligheid,ik hou van honden, katten, dieren in het algemeen, een keer gaan shoppen,ik zoek iemand om die dingen af en toe samen te doen, zoek geen relatie, wil gewoon een maatje om leuke dingen samen te doen, ik ben gehuwd, heb 2 kinderen en 1 kleinzoontje,hopelijk tot binnenkort


marie1980 Dating Opglabbeek, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 39

name

vriendschap

Ik zoek een vriendin tussen 30-40 jaar om van tijd tot tijd te praten, iets drinken, filmpje kijken,...


Bette Dating Aalter, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 59

name

Zoek een vriendin voor een hechte vriendschap

Ik ben een volslanke brunette met donkerbruine ogen en 1m67 lang. Ben op zoek naar een vriendin waar wederzijds vertrouwen en respect centraal staan. Gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik hou dan ook van een leuke babbel, een goed boek (thriller, detective..., een dvd (horror, thriller, detective, actie) bij een knetterend haardvuur, een kaarsje, sfeervolle muziek en een lekker glaasje. Ook ga ik graag op restaurant en naar de bioscoop. Kortom ik ben een echte levensgenieter.


jaan5 Dating Gent, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 44

name

toffe spannende momenten

Graag nieuwe vriendschappen waar plaats is voor veel plezier..
Ik ben gelukkig samen met een man maar zou het fijn vinden om het speelse en de zachte schoonheid van een vrouw dit plaatje compleet te maken..


 « vorige    1     2     3     4     5    6    7    volgende »