Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie

Savana Dating Zelzate, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 44

name

Ook behoefte aan liefde , passie , affectie , en genot?

Hey'kes, ben single vrouw van 38 , een prettiggestoorde nachtvlinder. Eerlijk, rechtuit , realistisch . ben het alleen zijn moe. Heb nood aan liefde, passie en genegenheid. Zoek een leuk vrouwke om samen te genieten van het leven van en met elkaar.


moke Dating Lubbeek, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 59

name

ik ben op zoek naar een lieve vrouw om samen een leuke toekomst mee op te bouwen

Ik zoek een lieve vrouw om samen een mooie toekomst mee op te bouwen. Groot klein slank of mollig maakt mij niet uit. Iemand die houd van een filmpje gezellig in de zetel iets samen gaan eten leuke wandeling te maken of er eens samen op uittrekken met de fiets. Groot ben ik niet maar heb wel een eerlijk karakter en durf soms mijn mannetje wel te staan.Heb wel al hier en daar een grijs haartje maar ja wie heeft dat niet op deze leeftijd. Ik werk als huishoudhulp bij familiehulp. Heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Hou enorm van dieren zoals mijn paard en mijn hondje. Ook sta ik altijd klaar om mensen te helpen waar ik kan dit doe ik dan ook als beroep oudere mensen helpen. Ook hou ik van country en lane dance dit doe ik iedere week. Familie is ook heel belangrijk voor mij.


Ilseke Dating Ranst, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 60

name

Ik zoek

Ik zoek een leuk vrouwtje die houd van de natuur en een grote dierenvriend is die nu en dan gezellig een pintje gaat drinken of gezellig thuis in de zetel naar een film kijkt
Ik zoek een vrouw die houd van humor gezelligheid en vooral die eerlijk is


dina1 Dating Antwerpen, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 44

name

mijn lege plekje

jezelf beschrijven of verkopen is niet echt mijn sterke kant vrees ik... ben een sociaal wezentje, dat stilaan de leegte wil opvullen met een vaste partner. Zelf ben ik een levensgenieter, ga graag is weg, kook en eet graag, een saunatje, enz... mis alleen iemand om dat alles mee te delen...


Artep Dating Brugge, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 51

name

Zoekt vriendschap met een oprechte dame die zou kunnen uitgroeien tot vaste relatie

Hallo allemaal.

Ik zoek een eerlijke , attente lieve vrouw die vriendschap en vertrouwen alsook eerlijkheid hoog in het vaandel draagt.
Om de vriendschap dan uit te bouwen tot een stevige stabiele vaste relatie , met wederzijds respect en liefde

Ik ben 1m 70 , donker bruine haarkleur . Mijn oogkeuring varieert van grijs, blauw naar ogen , je kunt ze niet echt onder een kleur benoemen.
Ik zoek iemand waarbij ik me goed voel en waarmee ik samen kan lachen, iemand die dus ook van humor houd net als ik.
Ik vind het in een relatie heel belangrijk om over alles te kunnen praten zonder te moeten, als er vertrouwen is geef je elkaar de nodige vrijheid die eenieder nodig heeft en eerlijk duurt het langst.

Reizen is een van mijn hobby's meestal een combinatie van zon en uitstappen want ik hou er wel van om ook iets te leren , zoals op reis bijvoorbeeld de geschiedenis van het stadje, dorpje, de eetgewoontes en andere tradities.

Ik verwen graag mijn partner, maar word even graag verwend, zoalng alles in evenwicht is denk ik dat men een gezonde stevige relatie kan opbouwen en vasthouden.

Yoga beoefenen ik ook .

Graag zou ik ook meer mensen willen leren kennen en wie weet houden we er een mooie vriendschap aan over als we niet de liefde van elkaar zijn..


Nieke Dating Wiekevorst, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 45

name

Lesbische vrouw zoekt eerlijke trouwe lesbische vrouw

Zoek vooral iemand die eerlijk en trouw is omdat ik al vaak gekwetst ben geweest. Zoek dus iemand die me neemt zoals ik ben... ik hou enorm van dieren... en werk op een manege dus de ideale Job voor mij 😉


Xena Dating Boortmeerbeek, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 58

Zoek een lieve toekomstige vriendin.

Ben goedlachse meid/vrouw en ben opzoek naar een leuke en toffe meid/vrouw voor vaste relatie. Ben 1,65 m en slank/normaal gebouwd. Draag eerlijkheid, openheid en communicatie hoog in de vaandel. Hou van iets gaan eten, gaan drinken, film mee pikken in de bioscoop, mijn job, fietsen, muziek en gezellig languit voor de tv zitten/hangen :-)
Ik wil weer samen genieten van het leven.
Hebt u interesse laat dan gerust iets weten, wie weet?
Groetjes


leona Dating Genk, Vrouw zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 57

name

vrouw zoekt vrouw

ik zoek een vrouw voor vriendschap en als t klikt relatie iemand die eerlijk is en trouw zonder hond


 « vorige   1    2    volgende »