Vrouw zoekt Vrouw voor Stapmaatje

Geenalisa Dating Mechelen, Vrouw zoekt Vrouw voor Stapmaatje, 46

name

Gezocht vriendin geen lesbische

Vriendin gezocht om samen op;stap;te gaan, shoppen, hou van fashion, lekker gaan eten, terrasje, en ook eens uitgaan in discotheek om te dansen, voorkeur R&B en gezellig kletsen.

Ik ben 1m64 en weeg 57kg en heb lang licht gekruld donkerblond haar. Ik ben een echte levensgenieter en hou van de leuke dingen in het leven. Ik zoek vooral iemand om eens uit te gaan, hou van nachtleven.


Oranjeflower Dating Oostende, Vrouw zoekt Vrouw voor Stapmaatje, 62

name

Zoek een vriendin om leuke dingen te doen, wandeling , koffietje drinken, iets bezoeken in regio Oostendezoek een maatje

Zoek een vriendin of maatje voor leuke dingen samen te doen liefst regio Oostende of Brugge.
Een terasje, ijsje eten, Koffietje drinken. Shoppen, wandelen , iets bezoeken, fietsen enz,, dus geen relatie alleen vriendschappelijk.


aardbei Dating Deinze, Vrouw zoekt Vrouw voor Stapmaatje, 58

name

vriendschap

zoek iemand om samen uitstapjes te doen


Snoezer Dating Antwerpen, Vrouw zoekt Vrouw voor Stapmaatje, 37

name

Net ietsje meer dan vriendschap

Ik zoek een vlotte meid tussen de 25 en 35 jaar om gezellig iets te gaan drinken, shoppen of gewoon gezellig genieten. Een mooie vriendschap met dat net ietsje meer. Geen vaste relatie!!!


iriv Dating Bouwel, Vrouw zoekt Vrouw voor Stapmaatje, 68

name

Ik zoek een vriendin,om mee te shoppen,gezellig iets drinken en wat babbelen

Ik ben een gehuwde dame,en zou zeer graag een vriendinnetje hebben die met mij leuke dingen doet,zoals shoppen,een terrasje doen,een leuke babbel.Ik ben heel betrouwbaar.


LiliRose Dating Leuven, Vrouw zoekt Vrouw voor Stapmaatje, 45

name

Ben jij een gekke aantrekkelijke meid, op zoek naar vriendschap en net dat ietsje meer?

Sinds enkele maanden uit een langdurige relatie met een man, ben ik op zoek naar wat anders. Ik ben 39j en heb in het verleden al enkele kleine bi-ervaringen opgedaan maar wil dit graag verder ontdekken. Niet op zoek naar serieuze relatie, WEL naar een oprechte, toffe madam om mee op stap te gaan, concertje, cafeetje, dinertje, kortom plezier te maken. En wie weet dat ietsje meer. Zelf ben ik slank gebouwd, heb lang zwart haar en blauw/grijze ogen. Ben jij een vrouwelijke meid uit de buurt van Leuven die zich hierin herkent? Laat gauw iets weten!


 « vorige   1    volgende »