Vrouw zoekt Man

susy Dating Waarschoot, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 47

name

ik zoek een lieve en sociale man met wat humor en die diervriendelijk is .

Ik ben 178m blond en slank en sociaal en romantisch.


blondje69 Dating Antwerpen, Vrouw zoekt Man voor Stapmaatje, 53

name

naaister

zoek heel rustig man leuke dingen kunnen doen .


Helms Dating Belgrade, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 61

name

Ik hou van eerlijkheid, vertrouwen, liefde, het geven, waarheid, en respect, ik heb al deze kwaliteiten in mij.

Ik ben op zoek naar leuke fatsoenlijke vrouw die ik kan waarderen, zorg, liefde en de behandeling van haar recht. Ik ben ook op zoek naar een vrouw met goede familie waarden en normen, die altijd make me smile en behandelen me Right ook.
Maak thuis te zijn als een kop hete thee in de winter koud, zo moe als je de warmte voelt, zorg thuis zijn als een 's nachts licht gele lichten te laten weten hart hebt genomen kijk altijd uit naar de andere kant, twee mensen samen, het verzamelen van 01:00 een daling van geluk.


brownee Dating Mol, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 44

name

zoek niet verder!

ik ben een leuke donkergetinte vrouw van 38 jaar met 1 kind. ik ben op zoek naar een lieve man voor serieuze relatie. kinderen geen bezwaar. Jij bent liefst tussen 35-45j. Wonen omgeving Mol.
aub geen one night stands of grappenmakers


Dolly Dating St.-Lievens-Houtem, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 31

I dare you....

Ik ben op zoek naar een vlotte, eerlijke man met zin voor avontuur. Een waardevolle gesprekspartner met gevoel voor humor en speelsheid.
Een evenwichtige balans tussen serieus en prettig gestoord.

Ben jij mijn perfect match?
Durf het aan mij te contacteren.


Annlau Dating Brussel, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 38

name

Ik wil graag een betrouwbare en toegewijde man die klaar is om te delen met mij alle gelukkige momenten zullen vinden

Ik ben vriendelijk, verantwoordelijk, vriendelijk, zeer vriendelijk en gezellig. Ik ben er altijd om te helpen en om een hand te geven als je me nodig hebt. Ik wil plezier hebben, te glimlachen en positieve emoties om mensen te brengen, maar tegelijkertijd ben ik serieus, hardwerkend en betrouwbaar. Ik geloof niet in ruzie, ik weet dat elk probleem kan worden opgelost door te praten, te communiceren, is het mogelijk om een compromis in elke situatie te vinden en zoek ik naar de sterke en serieuze man hier. Ik wil dat hij een sterke familie waarden hebben en het leven doelen. Hij moet ook een goed gevoel voor humor, want ik denk dat een glimlach is de beste versiering van elke persoon. Ik wil mijn man om ouder te zijn, want ik wil dat hij weet wat hij wil, volwassen, betrouwbaar en zelfverzekerd te zijn


Nika Dating Mechelen, Vrouw zoekt Man voor Vriendschap, 56

name

Samen met een vriend genieten van het leven

Ik heb naast mijn studie ook nog behoefte om van het leven te genieten en daarom ben ik op zoek naar een man van mijn leeftijd om samen wat quality time te delen.


krika Dating Antwerpen, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 53

name

hallo zijn hier nog lieve eerlijke mannen,

Na jaren alleen te zijn sta ik terug voor een vaste relatie, ik hoop dan ook langst deze weg iemand te vinden; Ik en 47 heb nog steeds zwart haar ik ben Belgische en woon samen met mijn dochter van 15j ze is echt een schatje iem die haar pubertijd heeft overgeslagen


 « vorige    1     2    3    4     5     6     7     8     9    volgende »