Vrouw zoekt Man

borita Dating Turnhout, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 59

name

een man tussen de 52 - 56 j lengte vanaf 1,75m, geen baard en snor,

hallo,
graag zou ik nog iemand ontmoeten die samen met mij het nog aandurfd om door het leven te gaan op een leuke en aangename tijd
liefst iemand die groter is dan 1,75m , geen baard , kleine snor mag wel, een extra pondje ook geen bezwaar

over mezelf, ben 1,73m, zwart haar, blauwe ogen, geen heel slanke vrouw
werk nog fultime, en een positief ingestelde vrouw, die weet wat ze wil en kan, en financieel niet afhankelijk is van andere


snuiteke Dating Leopoldsburg, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 34

name

alleenstaande mama

zoek een leuke, lieve man die met kinderen overweg kan. iemand die samen met mij graag in de keuken zou willen staan, of 's avonds genieten van gezellig samen in de zetel. Iemand die ook wel eens graag een stapje in de wereld wil zetten, maar niet wekelijks... gewoon iemand die kan genieten van het leven, maar serieus kan zijn op de momenten dat het nodig is.


brigittemaris Dating Wellen, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 58

name

ik zoek een vaste relatie

ik zoek een man die laat zien dat hij van mij houd iemand die graag knuffeld plezier maakt en van het leven wil genieten samen met zijn partner ik ben normaal gebouwd niet mager ik hou van dieren en kinderen ik heb 2 zonen en 1 klein zoon en wonen niet meer bij mij ik werk als arbeidster fulltime ik kook 5 tot 6 x per week middagmaal ik heb ook geen dieren in huis . ik rook niet en drink heel soms eens een appretiefje ik wil wel 1 x per jaar op reis gaan liefst wat avontuurlijk ik rij voor mijn plezier met een scoutermoto 125 graag wat rond .doe nog graag zwemmen kayaken quad rijden wandelen en fietsen maar niet te ver ik wil eindelijk gelukkig zijn en mijn partner ook gelukkig maken en geen ruzie maken over prullen en elkaar vertrouwen dan komt de rest ook gr.


mieketje Dating Hechtel, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 33

name

ik zoek een liefdevolle man

ik ben een vrouw, ben nu ongeveer 7 jaar single. En vind het nu wel tijd voor een nieuw leven. Wil heel graag kindjes. ik ben lief, en sociaal in het begin wel heel verlegen.


flex03 Dating Waterloo, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 38

name

op zoek naar een vaste relatie

ik wil een partner die is eerlijk, zorgzaam en betrouwbaar, wat ik heel belangrijk vind in een relatie is dat je voor je partner door het vuur gaat.


evelientje Dating Koksijde, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 39

name

op zoek naar een betrouwbare man

Ik zoek iemand om een vaste relatie mee op te bouwen. Iemand die graag eens een grapje maakt, een hart voor dieren speciaal voor honden heeft. Graag zou ik ook kinderen hebben.


Liefst iemand die nog nooit getrouwd is geweest.
de persoon moet rustig, betrouwbaar, sociaal en open zijn. ik wil geen leugenaars of iemand die er met iemand van onder gaat.


monique123 Dating Harelbeke, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 74

name

huisvrouw

ik ben een moderne vrouw , ik ben dan ook op zoek naar een moderne man die meekan met zijn tijd , hou van een weekendje weg , een reisje en een etentje en gezellig thuis , ik hoop bij deze iemand te vinden .


ladyg6 Dating Hofstade, Vrouw zoekt Man voor Stapmaatje, 33

name

lady zoekt ..... ( vul je zelf maar aan ) ;)

ik ben 27j, heb een zoontje van 8j, ik ben niet op zoek naar een relatie, wel vriendschap en veel plezier, ben een heel gelukkige vrijgezel. ik hou van muziek vooral latin met goeie beat erin :) of een gezellige babbel met mojito strawberry mmmm, ik lach heel veel en hou van reizen ( warme landen dan ) xxx


 « vorige    3     4     5     6    7    8     9     10     11    volgende »