Vrouw zoekt Man

cuteheart10 Dating Brussegem, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 33

name

Ik zou graag een man met integriteit te voldoen.

Wie ben ik? Ik ben een carriŤre gericht, geconcentreerd, doelgericht vrouw. Ik ben gepassioneerd en waarderen het leven. Ik neem niets voor lief. Ik relaties serieus nemen. Het leven is te kort om te worden gevuld met drama. Ik omringen me met positieve mensen. Ik geniet van een verblijf thuis of uit te gaan. Ik kan gaan van een sportevenement een formele aangelegenheid in een flits. Ik hou van het buitenleven. Ik ben speels en hebben een gevoel voor humor. Ik ben ook een romantische dromer. Ik denk dat ik uniek in mijn houding ten opzichte van "Things".


lien84 Dating Scherpenheuvel, Vrouw zoekt Man voor Date, 33

nieuwe start!

Hoi!

Ikzelf ben een "nu" nog 29 jarige vrouw en bijna 2 jaar vrijgezel. Hiervoor heb ik een relatie van 9 jaar gehad en ben stilletjes aan toe aan het leren kennen van nieuwe mensen! Zelf ben ik iemand die kan genieten van een goede film, lekker glaasje wijn, haardvuur, lekker etentje, terrasje, goede wandeling met mijn hond, fitness, dansen, ...... Heb gewoon terug leren genieten! Wat ik vooral belangrijk vind in een relatie is vertrouwen, eerlijkheid, goed kunnen praten, is onnozel kunnen doen, ...... Natuurlijk is via deze weg , het uiterlijke het eerste waar je naar kijkt en is ook niet onbelangrijk (je moet je nog altijd ergens fysiek aangetrokken voelen, hť). Maar.... het innerlijke is wel het belangrijkste! Heb jij is zin in een date en voldoen we aan elkaars verwachtingen, spreek me dan maar is aan hť :-)


krys25 Dating Antwerpen, Vrouw zoekt Man voor Vriendschap, 41

name

hello

Ik ben een goedlachse vrouw die van elke dag het beste maakt.Ik kan genieten van de gewone kleine dingen in het leven zoals een terrasje met vrienden.I appreciate the sincere people.I am divorced and I have one child 13 years.


belleke Dating Kinrooi, Vrouw zoekt Man voor Stapmaatje, 38

name

fijn gezelschap gezocht voor fun en plezier !!!

Ik ben een vlotte meid methumor en pit, ik ben op zoek nr leuk gezelschap om in mijn vrije tijd fun en plezier mee te maken .s weggaan of gewoon gezellig dingen samen beleven!


fanfa Dating Tongeren, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 37

name

alleenstaande mama wilt eindelijk terug gelukkig worden met een eerlijke betrouwbare man

een lieve, betrouwebare, eerlijke man


Maro Dating Gent, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 54

name

Zoek niet echt, maar leuke man in mijn leven zou welkom zijn

Ik ben een wereldse vrouw, niet op m'n mondje gevallen maar toch met een groot hart voor mensen en dieren. De kinderen zijn zo goed als het huis uit, dus een leuke vriendschap die eventueel meer kan worden zou welkom zijn. Graag iemand die om kan met m'n huisdieren en die net als ik houdt van zowel een avondje stappen als gezellig thuis, iemand gecultiveerd en leergierig, tevens met het hart op de juiste plaats. Wanneer die ook nog uit de buurt zou zijn, is dat uiteraard super!


Stientje Dating Gent, Vrouw zoekt Man voor Vriendschap, 53

name

Stientje is op zoek naar vrienden en vriendinnen maar ook naar de ware "Jacob"

Ik ben een toffe dame met heel veel talenten maar sluit mezelf af en toe te veel op.

Daarom ben ik op zoek naar nieuwe vrienden en vriendinnen om samen leuke dingen te doen. Hopelijk leer ik zo ook mijn ware jacob kennen
Wil jij me leren kennen ?
Ook ben ik op zoek naar mensen die niet tegen de koude winter kunnen en net als ik later in de toekomst de winter in een warm land willen doorbrengen. Samen met vrienden lijkt dit me leuker dan alleen.
Wil jij met me koffiekletsen of een hapje gaan eten ? Dan maak ik tijd voor jou. Mijn kinderen zijn ondertussen wel volwassen.


liselotte1993 Dating Lombardsijde, Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie, 24

name

ik ben een lief maar verlegen meisje die een jongen zoekt

ik zoek een jongen die lief is. die begrep toont voor hoe snel ik wil gaan in de relatie. ik ben opzoek naar een jongen van uit zijn hart lief is en het uiterlijk doet er niet toe.


 « vorige    2     3     4     5    6    7     8     9     10    volgende »