Man zoekt Vrouw

Optmist Dating Halle, Man zoekt Vrouw voor Vriendschap, 51

name

Zoek een leuke dame

Hallo ik ben een leuke man niet onknap redelijk sportief gebouwd (geen buikje) zoek een leuke dame voor vriendschap en als het klik voor een mooie toekomst tegemoet te gaan geef me gerust een seintje je krijg altijd antwoord


fisher05 Dating Westouter, Man zoekt Vrouw voor Date, 58

name

Mijn perceptie van de ideale relatie

Ik zou mezelf beschrijven als leuk, humoristisch, zorgzaam, attent, betrouwbaar, leuk, heel makkelijk in de omgang, gepassioneerde, zeer aanhankelijk, romantisch, nadenkend, meer plezier, spirituele, avontuurlijk, hou van reizen en nieuwe mensen ontmoeten, meer plezier weer, graag nieuwe, andere en alternatieve dingen te verkennen en um ... PRET! Ik ben erg open minded, liberale en hebben geen vooroordelen. Ik kan een zeer goede luisteraar.


gypsy Dating Oostmalle, Man zoekt Vrouw voor Date, 44

name

leuke & toffe vriendin gezocht om samen af en toe te genieten van de simpele dingen te genieten in het leven.

Leuke vrouw gezocht om samen af en toe af te spreken om iets gezellig te doen. bv bios, etentje, wandeling, zee, enz..


stoksje Dating Blankenberge, Man zoekt Vrouw voor Date, 29

name

Gewildem

Ik zoek iemand kalm is van karakter, vriendelijk is, geen ja knikker, en toch doen wat ik zeg.. :D voel je je aangesproken?
laat iets weten


eddievrij Dating Olen, Man zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 60

name

zelfstandig

ik ben half nederlands/indonesisch en ben op zoek naar een mooie vrouw die net als ik optimistisch ,vrolijk en ondernemend is.
belangrijk aan een relatie is vertrouwen /eerlijk en respect voor mekaar.


Tcherrie Dating Blankenberge, Man zoekt Vrouw voor Open relatie, 49

name

Hey ladies

Ik ben op zoek naar een lat-relatie
met een vrouw met (goed)voorkomen en interesse in kunst , design of architectuur . Graag een vrouw jonger dan 50j. Mijn vrouw woont in Leuven waar ik in een aparte slaapkamer slaap en in vanaf de lente tot in de herfst verblijf ik in Blankenberge waar ik mijn 3de jaar aan't renoveren ben studio- handelspand. Op lange termijn kan er samengewoond worden.

Zelf heb ik, vind ik een redelijk goed voorkomen. Ben 1,77m groot en slank en sport af en toe , zwemmen , paardrijden met mijn 20jarige dochter. Werkte vroeger in een telecom bedrijf en was in bijberoep zelfstandig interieurarchitect en nu sinds jaren in "Stand by"met basisloon en kan voluit in bijberoep met (kunst) en interieur bezig zijn.


Lonely1955 Dating Aarschot, Man zoekt Vrouw voor Open relatie, 62

name

Zoek leuke gezelschap

Ik zoek een lieve, verzorgde vrouw om samen regelmatig leuke dingen te doen. Samen uitstapje doen, shoppen, terrasje, wandelen, de gewone maar goede dingen van het leven.
Ben 3 jaar alleen en dat begint zwaar te wegen.


Momo1987 Dating Antwerpen, Man zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 30

name

Winkelbediende

k zoek een eerlijke vrouw, trouw en huiselijk type al zullen we niet altijd thuis zijn.Hou van etentje terrasje enz. Wil dat we samen gelukkig zijn. Wie kan ik nog geluk schenken en wie mij. Not one night stands wie wil echt met me kennismaken . Ben alleen zijn beu en wil samen iets opbouwen, met leuk gezelschap kan de wereld nog mooi zijn .


 « vorige    5     6     7     8    9    10     11     12     13    volgende »