Dating Wetteren, krijg een date in Wetteren

gskrt3000 Dating Wetteren, Man zoekt Vrouw voor Date, 26

name

Wie heeft zin in een date ?

Ik zoek iemand om ns iets mee te gaan drinken en samen kennis te maken ,ik ben eerlijk ,betrouwbaar en sportief aangelegd .


Alesja Dating Wetteren, Vrouw zoekt Man voor Vriendschap, 48

name

Het leven kan zoveel mooier zijn als je het met iemand kan delen.

Ik doe graag de nieuwe dingen. Ik hou van suecesvolle mannen aan hun intelligentie,ambities,energie...omdat met zo'n man zo gemakkelijk lief, spontaan, vrolijk zijn:-)


Bertje88 Dating Wetteren, Man zoekt Vrouw voor Vriendschap, 29

name

Vriendschap

Hallo ik ben peter 25j oud mijn hobby's zijn met de moto rijden en soms eens gaan vissen met vrienden . En als je wil weten hoe ik er uitzie dan moet je dat maar vragen :) , ik ben hier voor wat fun had nog nooit op zo een site gekeken en het ziet er mij wel leuk uit ik zoek gwn een goeie vriendin voor wat plezier te maken en ons goed te amuzeren ;) . En wie weet mss klikt het wel super goed en word het meer maar ik ga daar niet speciaal achter zoeken .


europa Dating Wetteren, Man zoekt Vrouw voor Vaste relatie, 47

name

zk leuke aangename dame voor vaste relatie

Beste, ik ben hier om kennis te maken met dames van 30 tot 40 jaar voor het opbouwen van iets moois.ieder heeft tegenslag gekend in zijn leven en alle zullen iets bijgeleerd hebben maw er zullen wel mensen zijn die geloven in nieuwe liefde.heb je kindjes is dit zeker geen probleem omwille ik 1 zoontje heb om de 14 dagen vanaf donderdag tot zondag leeftijd 7 dus hebt u kindjes laat iets weten.
ik noem chris en ben 42 jaar 1.78 groot en verzorgt persoon.
lichaamsbouw normaal partner liefst idem
ogen helder blauw en de rest zal je ooit wel zien.


Jasmin55 Dating Wetteren, Vrouw zoekt Vrouw voor Vriendschap, 63

name

Ik zoek een leuke vriendin met dezelfde interessepunten, een glas gaan drinken, wandelen, gewoon samen op stap gaan, genieten van de alledaagse dingen, hou wel niet van dansgelegenheden.
Een pluspunt is wel als we in dezelfde regio wonen.

Voor alle duidelijkheid wil ik nog eens vermelden dat ik hetero ben.


 « vorige   1    volgende »